La Vinya del Senyor

Bar de vins des del 1997 a la plaça de Santa Maria del Mar al Barri del Born de Barcelona. Una gran selecció de vins a copes que canviem cada quinzena i una carta amb més de 2.000 referències i tapes i petites bouffes per acompanyar el vi.


SOMMELIER CONVIDAT

Torna el Sommelier Convidat! Després d'una primera edició on vam poder comptar amb alguns dels sommeliers més fins del panorama vitivinícola nacional, en aquesta nova edició comptarem amb alguns dels sommeliers més prestigiosos en l'àmbit mundial. Una ocasió única per a gaudir de la seva exclusiva selecció d'ampolles –que podrem tastar a copes– i de la seva presència, compartint la seva saviesa i experiència de 17:00 a 22:00 h.

Proper Sommelier Convidat: Sergio Calderon, 5 de desembre de 2022.


ELS VINS A COPES

Us oferim una selecció quinzenal de més de 20 vins per gaudir a copes. També podeu tastar la nostra selecció de més de 70 vins de Jerez, així com més de 90 vins especials del món a copes.


LES TAPES I PLATILLOS

Les nostres propostes gastronòmiques per acompanyar els vins.


LA CARTA DE VINS

La nostra carta inclou més de 2.000 referències amb una gran representació de vins de proximitat de Catalunya i Espanya i les zones més prestigioses del món.